fbpx

Synligt jobcenter i Sundparken

Synligt jobcenter i Sundparken

Synligt jobcenter i Sundparken 4032 3024 Venstre

Venstre ønsker en mobil enhed placeret i Sundparken i forbindelse med vedtagelsen af en ekstra indsats på beskæftigelsesområdet.

Den mobile enhed kunne være en iøjnefaldende og indbydende bus, hvor beskæftigelsesrådgivere, virksomhedskonsulenter og politiet er repræsenteret. Det giver synlighed og opmærksomhed overfor borgerne i nærområdet. Det vil være let at besøge jobcentret, og let for personalet at være opsøgende.

En mobil enhed vil også kunne bruges i andre områder af kommunen, når beskæftigelsesindsatsen er lykkedes i Sundparken. Vi vil hurtigt og effektivt være omstillingsparate med Jobcenter indsatsen.

Der har tidligere været gjort en indsats i Sundparken for at få ledige i job uden større succes. Derfor skal vi tænke anderledes for at nå vores ambitiøse mål med at få Sundparken af Ghettolisten. I tørre tal kræver det, at vi får ca. 100 borgere til at kunne klare sig selv økonomisk.

Her er et samarbejde med Projektet ”Bo Trivsel” og Lars Mose, som har sin daglige gang i Sundparken, afgørende. For nære relationer og tillid er vigtige forudsætninger, hvis indsatsen skal virke.

En indsats som vil være langt mere synlig, hurtig og effektiv med oprettelse af en mobil enhed i Sundparken.

Det ønsker vi i Venstre skal ske nu!

Venstre Horsens Henning JensenHenning H Jensen
Byrådsmedlem for Venstre
Mølbjerg 26, 8700 Horsens

M: 4033 9921

 

Venstre Horsens Ole Dahl KristensenOle Dahl Kristensen

Byrådsmedlem for Venstre

Brokhøj 36, 8740 Brædstrup

M: 9955 9181