Niels Arne Kjærgaard Regionsbestyrelsesmedlem

Horsens Kommune er en del af Region Midtjylland og Niels Arne Kjærgaard var en af Venstres lokale kandidater til Regionsrådsvalget 2017 i Region Midtjylland. I dag sidder han i Regionsbestyrelsen for Venstre i Region Midtjylland.

Niels Arne Kjærgaard er uddannet Cand. Scient. Pol. fra Aarhus Universitet, men startede faktisk på arbejdsmarkedet som journalist. I studietiden arbejdede han deltids på dagbladet Vestkysten og senere som freelance EF-journalist for Aarhus Stiftstidende. I forlængelse heraf fik han job som medlems-sekretær ved Venstres Gruppe i Europa Parlamentet.

I 1981 blev han økonom i Kommunernes Landsforening. I den forbindelse bistod han kommunerne med planlægning og organisations-udvikling. De samme opgaver arbejdede han med i de kommende år som partner i Execon Management Konsulenter og siden som selvstændig konsulent.

De seneste år har Niels Arne han arbejdet som sygehusplanlægger. Han har løst opgaver i forbindelse med byggeri af universiteter og sygehuse i Danmark, Norge og Island. I perioden 2006-2013 arbejdede han med planlægning af det nye universitetshospital i Skejby samtidig med at han løste mindre opgaver med sygehusplanlægning i Odense og Aalborg og var projektleder på generalplanen for ombygning af Panum Instituttet i København.

Niels Arne Kjærgaard er i dag direktør for et rådgiverfællesskab – Sundhedsgruppen, der består af mindre og mellemstore planlægnings-, arkitekt-, ingeniør- og advokatfirmaer.

Venstre Horsens Niels Arne Kjærgaard