fbpx

At være politisk ordfører ved Jakob Ellemann-Jensen

Martin Ravn og Jakob Ellemann-Jensen

At være politisk ordfører ved Jakob Ellemann-Jensen

At være politisk ordfører ved Jakob Ellemann-Jensen 2675 2500 Rasmus Clausen

Mød Jakob Elleman-Jensen:

Vil du møde Venstres politiske ordfører Jakob Ellemann-Jensen? Så har du chancen nu, for han kommer til vores område lørdag d. 18. november.

Jakob Ellemann-Jensen vil d. 18. november kl. 13.30 mødes med vores borgmesterkandidat Martin Ravn på P-pladsen ved Kagehuset og Fakta i Hovedgård. Her vil de invitere kunderne til de to butikker på kaffe og være klar til en kort samtale om politik og lokalsamfund.

Bagefter vil Jakob Ellemann-Jensen han i spisesalen på Elbæk Efterskole fortælle om, hvad han som politisk ordfører for Venstre er optaget af lige nu. Der vil være mulighed for spørgsmål og debat.

Fokus på det lokale engagement:

På mødet vil der også være mulighed for at møde Venstres lokale kandidater. Et af vores omdrejningspunkter i valgkampen har været at holde fokus på oplandsbyerne og det lokale engagement.

Det er en politisk beslutning om man først og fremmest vil holde fokus på ”Storbyen” eller om ”Oplandet” skal have en betydning. Det kan alle vores lokale kandidater tale med om, men vores borgmesterkandidat Martin Ravn vil også komme med sit bud på, hvorfor vi i Venstre gerne vil holde fokus på oplandsbyerne. Læs mere under afsnittet ‘Land og by – Horsens i balance’ i vores partiprogram

Programmet er følgende:

Kl. 14.30-15.00: Ankomst, kaffe og mulighed for samtaler med nogle af Venstres lokale kandidater.

kl. 15.00-15.30: Jakob Ellemann-Jensen fortæller om, hvad han som politisk ordfører for Venstre er optaget af lige nu.

Kl. 15.30-15.45: Borgmesterkandidat Martin Ravn fortæller om Venstres fokuspunkt i forhold til at være oplandets stemme.

Kl. 15.45-16.15: Mulighed for debat.

Kl. 16.15: Afrunding og afslutning.

 

Åbent møde:

Mødet er åbent for alle, så tag gerne en nabo, en ven eller et familiemedlem med. Download hele invitationen ved klik på linket: Kom og mød Jakob Ellemann-Jensen