fbpx

Paneldebat på Learnmark Tech Horsens torsdag d. 24. august kl. 19.00-21.30 🗣

Paneldebat på Learnmark Tech Horsens torsdag d. 24. august kl. 19.00-21.30 🗣

Paneldebat på Learnmark Tech Horsens torsdag d. 24. august kl. 19.00-21.30 🗣 1650 1238 Venstre

Sommeren er ikke slut, men mange har nu holdt sommerferie og er i gang igen.

På mere lokalt plan er vi også klar her efter sommerferien. Da unge nu skal i gang på nye uddannelser eller videre med det, som de er i gang med, inviteres du hermed til et arrangement med fokus på netop uddannelse:

Venstre + de øvrige partier inviterer til “sammen om uddannelse i Horsens” torsdag den 24. august kl. 19.00 – 21.30

Emnet for aftenen er ”Sammen om uddannelse i Horsens”. Dørene åbnes kl. 18.30. Der skal tales om at skabe større uddannelsestilslutning og mindske frafald på uddannelserne. Det er særdeles relevant i en tid, hvor vi kan se tendenserne til en generel mangel på kvalificeret arbejdskraft.

Det er Venstre, der står som initiativtager til arrangementet og vi håber mange medlemmer vil vise deres opbakning også til ungdommen ved at dukke op.

Vi har inviteret moderator Kim Holzmann til at styre debatterne. Der afholdes 3 interval-debatter af 30 minutters varighed. Der er efterfølgende mulighed for diskussion med debattørerne.

Udover paneldeltagere fra partierne V, R, EL, K og S har vi inviteret elevrådsformanden og Kim Clausen, afdelingschef fra Learnmark Tech og Torben Stopperup fra DKI Logistics ind i dialogen for at skabe et bredere perspektiv end blot det politiske.

De tre debatrunder veksler mellem partier og virksomheder. Der vil være let forplejning, som man kan hente i pauserne.

Vi ønsker også, at ungdomspartierne deltager i selve paneldebatten. Det fordrer selvfølgelig, at partiet har et ungdomsparti, men ønsket er at skabe et forum, hvor også de unge får mulighed for at være med i debatten på et for dem meget væsentligt område.

✅Dato: torsdag den 24. august 2023 kl. 19.00 – 21.30
✅ Sted: Learnmark Tech, Vejlevej 150

Inden selve arrangementet sendes yderligere oplysninger om selve afviklingen m.m. Inden da kan eventuelle oplysninger fås hos Linnea N. K. Poulsen (tlf: 42 34 59 00 – mail: LinneaNordin@hotmail.dk)

Sæt aftenen af til ungdommen, debatten og uddannelserne.

Venlig hilsen 💙
Venstre i Horsens Kommune