fbpx

Budget 2022 for Horsens Kommune

Budget for 2022 4 ud af 5 kom i hus

Budget 2022 for Horsens Kommune

Budget 2022 for Horsens Kommune 1500 807 Venstre

Historisk dag for Venstre og Konservative! 🙂

“En stadsarkitekt bliver nu ansat i Horsens kommune. For Venstre er det ekstra vigtigt, at klima, bæredygtighed og biodiversitet bliver en del af ansvarsområdet.🌳💧🌻Derudover fik Venstre 4 ud af 5 topprioriteter, samt en hel række andre tiltag, med i det endelige budget. Det er vi stolte over!

Udtaler Borgmesterkandidaten fra Venstre i Horsens , Martin Ravn

Læs mere uddybende om vores budget forslag 2022 ⬅️

4 kommentarer
 • Karen Margrethe Høj Madsen september 25, 2021 at 6:14 am

  Kære Venstre

  Tusind tak for jeres flotte indsats til budgetforhandlingerne. I har lige vundet både min og min mands stemme, selvom vi aldrig har stemt venstre før!
  Vores prioriteter er 1) klima og bæredygtighed og 2) liberal. Det har I virkelig vist at I lever op til:).

  Jeg vil også gerne rose for initiativerne med at skabe borgermøder også ude i landdistrikterne. Det var fedt at se at I arrangerede borgermøde for at diskutere jeres politik i lokalbyerne, jeg var bare super ærgerlig over at jeg ikke kunne være der. Og jeg kan heller ikke være med på torsdag.

  Held og lykke med valgkampen:)!

  Venlig hilsen
  Karen Margrethe Høj Madsen

  • Tak for dit positive indlæg. Vi skal nok give den gas, så vi forhåbentligt får et byråd mere i balance, så ét parti ikke har et flertal i sig selv. God dag

 • Det er godt gået. Jeg er særdeles positiv over for at se at en stadsarkitekt med fokus på klima og miljø er førsteprioriteten. Det er et godt argument for at Horsens kommune i fremtiden vil være et sted vi overvejer til placering af aktiviteter i vores virksomhed.

  Skub meget gerne mere på den grønne udvikling. Det er vigtigt, og bliver en endnu vigtigere faktor når virksomheder skal vælge placering i fremtiden.

  Venlig hilsen
  Bo Madsen

  • Tak for din kommentar Bo. Vi har taget det til os, det som du skriver. Vi synes faktisk selv, at vi forsøger at lytte til hvad borgerne mener