fbpx

Indkaldes til opstillingsmøde ❌

Indkaldes til opstillingsmøde ❌

Indkaldes til opstillingsmøde ❌ 2557 2560 Venstre

Kære Venstre medlemmer i Horsens Kommune

Der indkaldes til opstillingsmøde for valg af folketingskandidat for Venstre i Horsens-kredsen med spisning og efterfølgende rundvisning af det nye uddannelsescenter Campus Horsens. 

Opstillingsmødet afholdes på VIA University College, Campus Horsens, Banegårdsgade 2, 8700 Horsens

Tirsdag den 16. april 2024 kl. 17.00

Ved opstillingsmødet byder Horsens-kredsen på en let anretning med drikkevare samt kaffe og te.

Af hensyn til forplejning skal tilmelding sker pr. mail senest søndag den 31. marts, til Kredsformand Lars Riis på: 📬 venstrehorsenskredsen@gmail.com

Dagsorden kl. 17:00

  1. Velkomst
  2. Valg af 3 stemmetællere
  3. Valg af dirigent
  4. Valg af folketingskandidat for Venstre i Horsens-kredsen
    Kredsbestyrelsen indstiller enstemmigt Karina Aamann, der har været medlem af Horsens Byråd siden 2021. Stemmeret har Venstres medlemmer i Horsens Kommune, der er bosat i kommunen.
  5. Spisning
  6. Leder af Facility Management, Hans Hansen, holder et oplæg om den uddannelsespolitiske udvikling i Horsens Kommune i forlængelse af rundvisningen.

I samarbejde med VIA University College inviterer Venstre Horsens til rundvisning ved det nye Campus Horsens. Her kan du opleve det nye uddannelsesmiljø helt tæt på ligesom du får mulighed for at nyde udsigten fra øverste etage i højhuset.

På rundvisningen vil I få et indblik i de topmoderne uddannelsesfaciliteter fordelt på 27.000 m2. Campus Horsens er udformet som tre forbundne bygninger i fire og fem etager samt en mindre bygning i to etager indeholdende laboratorier og værksteder. Dertil kommer et 16-etagers innovationshus. 

Rundvisningen rundes af på toppen af højhuset, hvorfra der er en unik udsigt over hele Horsens, som er en oplevelse værd.

Vel mødt til en god aften.

Venlig hilsen

Kredsbestyrelsen i Horsens-kredsen