fbpx

Generalforsamling og opstillingsmøde til regionen

Venstre Horsens campingvogn

Generalforsamling og opstillingsmøde til regionen

Generalforsamling og opstillingsmøde til regionen 600 450 Venstre

GENERALFORSAMLING OG OPSTILLINGSMØDE TIL REGIONSRÅDSVALGET (HUSK TILMELDING)

Den 23. marts klokken 18:30 holder Horsens vælgerforening generalforsamling. Venstres Kommuneforening i Horsens holder generalforsamling ca. klokken 19:00.
Møderne efterfølges af opstillingsmøde, der skal udpege de kandidater, der skal være kandidater for Horsens ved regionsrådsvalget den 16. november.
På grund af coronarestriktionerne holdes møderne virtuelt.

Dagsorden:
1) Valg af stemmetællere
2) Valg af dirigent
3) Formandsberetning og drøftelse af foreningens forhold.
4) Behandling af regnskab
5) Behandling af indkomne forslag
6)Fremlæggelse af budget, herunder beslutning om vælgerforeningernes kontingent til kommuneforeningen, kredsbestyrelse og regionsbestyrelse.
7) Valg af formand for bestyrelsen
8) Valg af 4 medlemmer og 2 suppleanter til bestyrelsen
9) Valg af to revisorer og suppleanter
10) Valg af formand for Kredsbestyrelsen
11) Valg af 2-3 medlemmer til kredsbestyrelsen (for 2 år)
12) Valg af medlem til regionsbestyrelsen
13) Valg af 1 delegeret til landsmødet
14) Valg af medlemmer til Europa-udvalget
15) Eventuelt

Opstillingsmøde
Umiddelbart efter generalforsamlingen går vi over til opstillingsmøde for 2 kandidater til regionsvalget.
Horsens er tildelt plads nr. 14 og plads nummer 35 på Venstres kandidatliste, der forventes at komme til at bestå af 41 navne.

Dagsorden:
1) Valg af dirigent
2) Kandidatpræsentation
3) Kandidaterne præsenteres, enten via en stiller eller af kandidaten selv.
(Taletid maks. 3 minutter.)
4) Afstemning
5) De valgte har ordet (maks. 3 minutter)
6) Eventuelt

For at kunne opbygge afstemningsfaciliteter skal kandidater til de enkelte poster være tilmeldt foreningens formand Per Svendsen, svendsenper23@gmail.com 20 66 31 15 senest den 16. marts klokken 18.

Der kan ikke opstilles kandidater på mødet.

Tilmelding til generalforsamlinger og opstillingsmøde er nødvendig senest dagen før. Tilmeld dig på mail til svendsenper23@gmail.com eller på telefon 20 66 3115.

Dagen før mødet vil alle tilmeldte medlemmer sammen med en kode få tilsendt et link til generalforsamling og opstillingsmøde. Generalforsamlingen kan følges både på computer og via telefon.

BLIV EN DEL AF VORES FÆLLESSKAB – VI HAR BRUG FOR DIG!

Et valg nærmer sig nu med hastige skridt. I Venstre er vi konstant på jagt efter gode kræfter, der kan hjælpe os med at føre de liberale ideer til torvs i Horsens kommune. Vi er glade for hver hjælpende hånd, vi kan få.

Selv om vi naturligvis skal have nogle til at klatre op og sætte vore valgplakater op, så er der udover dette rigtig mange opgaver, vi gerne vil have hjælp til.

Vi mangler meget en person, der har forstand på markedsføring og kommunikation, vi mangler kompetencer til vores hjemmeside, har du gode input til vore lokalpolitikere i en eller flere sager, og måske kunne du tænke dig at blive kandidat og prøve kræfter med det politiske håndværk

Uanset om du kan hjælpe meget og mange timer, eller om du kun har et par timer til rådighed til at hjælpe os, så tager vi mod alle hjælpende hænder med tak.

Hold dig ikke tilbage, send en mail til svendsenper23@gmail.com med lidt om, hvad du kan tilbyde. Jeg garanterer for, at det aldrig er kedeligt, det er altid hyggeligt, og af og til er det ligefrem skrigende morsomt!

SAMMEN OM HORSENS

Den 20. november havde Venstre i Horsens hyret 3 orkestre til at underholde i Håndværkerforeningens lokaler i Horsens. Det var Nicki Jack, Budda Band og Lars Therkelsen og guitaristen fra Gasoglim. Endvidere guidede bartenderen os gennem en gin-smagning.

Hele arrangementet blev streamet direkte på nettet.

Deltagere, der havde købt billet til arrangementet, fik til deres hjemadresse leveret en goodiebag, hvori der var gin, tonic, vin og øl samt tapas.

Vært ved arrangementet var borgmesterkandidat Martin Ravn.

44 havde købt billet til den fulde oplevelse, og 212 personer var med i Facebook-gruppen.
Kommuneforeningens bestyrelse forventer, at vi senere vil holde et tilsvarende arrangement