fbpx

Første virtuelle borgermøde i Horsens

Ole Dahl Kristensen - Byrådsmedlem i Horsens Kommune for Venstre

Første virtuelle borgermøde i Horsens

Første virtuelle borgermøde i Horsens 1000 1000 Venstre

Møde om fremtidens skolestruktur i Horsens Sydby

Torsdag d. 29. oktober afholdte Venstre i Horsens det første åbne online borgermøde i Horsens Kommune. Det var en stor succes, og med ca 25 deltagere var der plads til en god dialog og en tæt diskussion imellem alle deltagerne. Vi fik mange gode input med fra mødet, og mange indtryk og synspunkter fra forældre og borgere der har deres daglige gang på skolerne.

Online møder kan ikke umiddelbart erstatte de møder vi er vant til at have, hvor vi mødes fysisk og hvor samtalen opleves på en anden måde. Men dette online borgermøde viste at denne type møder kan fungere og være udbytterige.

Tusind tak til de forældre og brugere af skolerne i Sydbyen som valgte at bruge et par timer på at diskutere hvordan Horsens Gymnasium, på Højen 1, kan indgå i fremtidens skolestruktur i Horsens Sydby.

Ihvertfald kan det konstateres at det giver basis for en bredere dialog end når Horsens Kommune egenhændigt tager rundt til skolebestyrelserne og fortæller hvordan den fremtidige struktur skal se ud.

I Venstre er vi utroligt glade for opbakningen og ser frem til igen at diskutere løsninger, både på skoleområdet og på mange andre områder, med borgerne i Horsens Kommune.

Med venlig hilsen
Ole Dahl Kristensen

Brokhøjvej 36
8740 Brædstrup
Horsens Byråd (V)