fbpx

Hvorfor er det fedt, at være byrådspolitiker?

Horsens rådhus

Hvorfor er det fedt, at være byrådspolitiker?

Hvorfor er det fedt, at være byrådspolitiker? 4752 3168 Venstre

INVITATION TIL WALK & TALK

Alle er velkomne onsdag den 9. september til et ‘Walk & Talk’ arrangement. Vi mødes foran Horsens Rådhus kl. 17.00 og slutter samme sted en times tid senere. Tilmelding er ikke nødvendig. Deltagelse er gratis.

Venstres hold af aktive byrådspolitikere viser rundt på rådhuset og ind i salen, hvor meningerne brydes og beslutningerne træffes. Undervejs krydres rundturen med anekdoter fra hverdagen som politiker. 

“Vi har længe villet tilbyde borgerne i Horsens kommune et frit og uformelt forum, hvor man kan snakke politik. Fordelene ved Walk & Talk er at vi kan mødes rundt omkring i kommunen, og diskutere de udfordringer vi står overfor lige der, og med de borgere som måtte have en særlig interesse i det pågældende område, siger Martin Ravn, der er viceborgmester og formand for Horsens kommunens Plan og Miljøudvalg”. 

Følg med på https://www.facebook.com/venstrehorsens for flere informationer, men skriv enlig også til os hvis der er et bestemt politisk tema du ønsker en debat om, på en given lokation.