Tamer Kaya

HVEM ER JEG ?

Som 15-årig arrangerede jeg “partybusser” fra Jylland til natklubber i København. Det udviklede sig derefter til et landsdækkende event-firma i nattelivet med utallige af koncerter og events med Danmarks største artister. Derefter åbnede jeg mit eget diskotek som 20-årig, og har sideløbende også startet virksomheder i andre brancher.

De seneste 5 år har jeg drevet Cafe Grønnegade i Horsens, hvor vi bl.a. holder juleaften hvert år d. 24/12 for byens hjemløse og udsatte, og har støttet både AC Horsens og Horsens IC  Basketklub som sponsor. Derudover har jeg været en fast del af panelet i radioprogrammet “PublicService” på P1 – og undervist i innovation på handelsgymnasiet.

BESKÆFTIGELSE – “FORENKLES OG NYTÆNKES ”

Jeg vil arbejde for beskæftigelsesindsatsen forenkles og nytænkes, og at hver enkelt borgers kompetencer og personlige drømme sættes i fokus.

INTEGRATION – “INNOVATION KAN SKABE INTEGRATION ”
Der skal tænkes mere innovativt og flygtninges resurser og kernekompetencer skal sættes i spil; til fordel for både Danmark og Dem selv. Men vigtigst af alt; skal alle føle sig inkluderet – og som medborger bidrage til det danske samfund.

DAGTILBUD – “MERE FRIHED OG MINDRE  RAPPORTERING”
Der skal tilbydes flere fleksible dagtilbud i Horsens, og forældre skal frit kunne vælge mellem dagplejere og vuggestuer. Samtidig skal tilliden tilbage til pædagogerne og lederne, således der bruges mindre tid på rapportering og mere tid på børnene og forældrene.

“HORSENS’ NYE SOCIAL LIBERALE POLITIKER”

LÆS MERE OM MIG OG MINE  POLITISKE DRØMME FOR HORSENS PÅ WWW.TAMERKAYA.DK

Venstre Tamer Kaya

Kontakt

E-mail: cafe@gronnegade.dk
Telefon: +45 2259 6225