fbpx


Lars Jensen

Social opmærksom, byrådsmedlem fra Venstre 💙

Den uofficielle borgmester for børn og unge mennesker i Horsens Kommune

Jeg er 53 år og bosiddende i det sydlige Horsens – i Bankager kvarteret, der er min naturlige hjemmebane sammen med Højvangen og Tyrsted:

Her er jeg selv vokset op. Her bor jeg med min familie. Her befinder de sportsklubber og idrætsforeninger sig, som jeg gennem min ungdom har været aktiv i. Betragt mig som DIN lokale stemme og bannerfører for den udvikling, som også DU kunne ønske for netop Højvangen, Tyrsted og Bankager kvarterende i Horsens.

Hvis jeg kommer i byrådet vil mit politiske fokus være på:

  • Børn og unges sundhed, trivsel og deres uddannelsesmuligheder
  • Byudviklingen for hele kommunen – med særlig opmærksomhed på Bankager kvarteret
  • Jeg vil insistere på bæredygtighed – i fornuftig balance med samfundet økonomiske vækst

Som byrådspolitiker:

Ordentlighed vil kendetegne min indsats, hvis jeg opnår valg til byrådet:

Jeg vil konstruktivt og lyttende gøre mit til, at de forskellige dagsordener lander i de bedst opnåelige løsninger. Løsninger som flertallet af byrødderne kan se sig selv i og som inkluderer dem, hele byrådsarbejdet handler om: De borgere, familier, singler, studerende, unge og børn, der bor i hele kommunen – og så skal det være nemt at drive virksomhed i Kommunen.

Et par uddybende ord om mit politiske fokus:

Børns og unges sundhed/trivsel
I Horsens Kommune har vi en social arv, som hænger ved endnu – uanset om vi bryder os om det eller ej. Den arv skal vi have gjort yderligere op med. Vi skal mere opmærksomme på, hvilke indsatser der kan flytte noget for de unge. Jeg vil gøre mit til, at vi investerer klogt i vores børn og unge. At vi yder dem indsigt og rådgivning, så de mere menneskeligt robuste kan vælge uddannelse – og senere finde sig tilrette med et job. Hvis vi og de unge kan opnå det, får kommunen sin investering tilbage igen – med renter og renters rente.

Byudvikling og infrastruktur
Jeg er naturligt interesseret i byudvikling. I mit kvarter er en renovering af Bankagerskolen eksempelvis absolut tiltrængt, og noget jeg vil gøre mit til at skubbe til og realisere.

Jeg er også optaget af, at vi i byrådet får gentænkt og revideret de overordnede planer for infrastrukturen i Horsens by: Nye muligheder for de fremtidige, kollektive trafiksystemer skal integreres i den trafikale infrastruktur. Eksempelvis selvkørende busser, delebiler, el-cykler og løbehjul. Jeg vil også gøre mit til at fremme den “daglige motion” og sikre trafikal tryghed for kommunens cyklister. I byerne og ude på landet. Hvor det gi’r mening i forhold til borgernes sikkerhed og kommunens økonomi.

Bæredygtighed, klima, natur og grøn omstilling
Det er vitale begreber anno 2021 og i årene, der venter os alle. De 4 begreber er for mig at se komponenter i én og samme, fælles udfordring:

Hvis der skal ske noget godt for klimaet og naturen, bliver vi tvunget til at tænke i nye og flere cirkulære løsninger, hvor vi eksempelvis genbruger materialer og produkter mere end én gang. Gerne mange gange, hvor det er muligt. Hvem siger, at en reparation ikke længere kan betale sig? Sortering af affald batter noget, men fremstillingsprocessen fra genbrugsmateriale til nyt råmateriale har en ressourcemæssig høj pris, og den form for genbrug har ikke automatisk en grøn profil.

En stemme på mig er en stemme på bæredygtighed, hvor der er balance mellem nytteeffekt og økonomi. Jeg har iøvrigt den holdning, at den energi, der ikke skal produceres, er den mest ”grønne og rene energi”.

Du kan regne med, at jeg vil bruge min energi i Horsens Byråd på en ordentlig, konstruktiv og resultatsøgende måde.

Keyword for mig er:

  • Ordentlighed
  • Engagement
  • Ydmyghed

Tak for din opmærksomhed og støtte / Venlige hilsner // Lars Jensen

Byrådskandidat for Venstre - Lars Jensen

Vælgerkreds: Horsens

Kontakt

E-mail: horsens@larsfravenstre.dk
Adresse: Valmuevej 22, 8700 Horsens
Telefon: +45 4017 1492

OBS: Har du en nyere mobil, kan kameraet automatisk scanne QR-koden.

Venstre Horsens kandidat Lars Jensen Instagram
Venstre Horsens kandidat Lars Jensen Facebook