fbpx


Venstres aktivitetskalender

Kalenderen dækker vores aktiviteter på tværs i hele Horsens Kommune. Så hvis du har lyst til at involvere dig i det lokalpolitiske arbejde, så tjek kalenderen ud for eventuelle aktiviteter, du synes om – God fornøjelse!

 • DEBATMØDE 29. september: Om infrastruktur

  Venstre vil gerne invitere til en god aften, på Horsens Havn. Kom og hør Claus Holm fortælle om Horsens Havn, høre en politisk debat mellem politikerne og dele hotdogs og håndbajere. Vi har inviteret de lokale folketingskandidater, til at tale om infrastruktur.
  Aftenen foregår d. 29/9 kl. 18:30-21:00 Parkering foregår ved Horsens Havn, Ove Jensens Alle 35. Herfra følges skiltet til Havnens Maskinhal.
  Sørg for at have en god jakke eller tæppe med, da der ikke er opvarmet.
  Vi har allerede fået tilsagn fra:

  – vi glæder os til at se jer alle sammen. 🙂

  Venstre Horsens

 • DEBATMØDE: Om den grønne omstilling

  Vi har kontaktet vigtige folketingskandidater til paneldebat og kan stille op med hele fem kandidater! Og som moderator har vi endnu en gang inviteret Kim Holzmann, som klarede det rigtig flot sidste gang. Det sker på Horsens Bibliotek kl. 19, vi sørger for kaffe. Så må I sørge for gode spørgsmål! Tag naboen under armen, vi ses.
  Paneldeltagere:

  – vi glæder os til at se jer alle sammen. 🙂

  Med venlig hilsen
  Kredsbestyrelsen i Venstre Horsens

 • DEBATMØDE: By- og områdefornyelse i Østbirk

  By- og områdefornyelse i Østbirk

  ❗️På vegne af Venstre og Østbirk borgerforening inviterer vi indenfor til debat om fremtidens Østbirk den 16. juni kl. 19.00. ❗️

  Har du noget på hjertet, en god ide eller brænder du bare for en god sag i Østbirk, så kom og vær med til en aften, hvor vi mødes på tværs af generationer, og drøfter fremtidens Østbirk. Tag gerne din partner, din nabo eller din bedste ven med til debatten!

  Indledningsvis har vi byrådsmedlem Jørgen Korshøj fra Venstre, der kommer og fortæller om, hvordan de har arbejdet med by- & områdefornyelse i Brædstrup. På mødet vil der også være deltagelse af viceborgmester Martin Ravn og vores lokale byrådsmedlem Jesper Bendtsen.

  Herefter er debatmødets emner:

  • by- & områdefornyelse
  • borger inddragelse og indflydelse
  • økonomiske rammer
  • samt hvordan kommer vi videre.

  Arrangementet inkl. kaffe / the er gratis og vi starter kl. 19.00. Dørene åbnes 18.30.

  Sted: Østbirkhallen, Storegade 47, 8752 Østbirk

  Velkommen til en spændende debataften omkring by- og områdefornyelse i Østbirk.

  – vi glæder os til at se jer alle sammen. 🙂

  Grønområde i Østbirk

  Med venlig hilsen
  Venstre

 • Bliv klogere på Danmarks forsvarsforbehold i EU

  Pas på Danmark - stem ja 1. juni

  Den 17. maj 16.30-18.00, inviterer vi ind til paneldebat med nuværende og nye folketingskandidater der stiller op til det kommende folketingsvalg!

   

  Det vil være med fokus på vores forsvarsforbehold i EU, som vi stemmer om den 1. juni. 2022

  Føler du ikke, at du ved nok om, hvad du skal stemme, hvorfor du skal stemme og hvad det overhovedet omhandler, så er denne eftermiddag noget for dig!

  Arrangementet er incl. kaffe/the og er helt gratis og dørene åbner 16:00.

  Der går toge og busser direkte fra den modsatte side af vejen, så det er nemt at komme til og fra hvis du bor i oplandet.

  Vi har sørget for spørgsmål til politikerne, men skulle du sidde med et, så er der mulighed for at skrive dem til panelet fra dørene åbner.

   

  Venstre´s folketingskandidat i Horsens kredsen Stephan Arnold Thomsen siger inden valget:

  ”Aldrig har det været mere tydeligt, at man som selvstændigt, frit og demokratisk land skal kunne forsvare sig selv. Og aldrig har det været mere tydeligt, at europæerne skal kunne håndtere dette selv. NATO opfordrer direkte europæerne til at tage mere ansvar for sikring af eget område.”

  Vi i Venstre mener, ”at Danmark skal tage ansvar og deltage i det europæiske forsvarssamarbejde. Vi skal ikke være et land, der sætter sig selv uden for indflydelse.” Hvad mener du?

  Følgende politikere er med i paneldebatten:

  ➡️ Stephan Arnold (Venstre)
  ➡️ Daniel Toft Jakobsen (Socialdemokratiet)
  ➡️ Anders Krojgaard (Konservative)
  ➡️ Rune Christiansen (Radikale Venstre)
  ➡️ Michael Nedersøe (Dansk Folkeparti)
  ➡️ Tobias Torfing (Enhedslisten)

   

  Tid/sted:

   

  Den 17. maj 16.30 – 18.00

  Paneldebatten afholdes i Auditorium B på VIA University College beliggende på Banegårdsgade 2, 8700 Horsens. Vi sørger for at det er let at finde dertil når i ankommer.

  Vi byder velkommen til en spændende debat om hvorfor du skal stemme JA eller NEJ!

  Kom frisk – vi glæder os til se jer

  Med venlig hilsen
  Venstre Vælgerforening, Horsens

 • 👀Venstres unge & uddannelsespolitik i Horsens

  Alle børn og unge har ret til et godt liv og en uddannelse, der kan føre til et job og en meningsfuld rolle i samfundet. Fundamentet for udvikling og læring er trivsel. Derfor vil Venstre styrke børnehaverne og folkeskolens fokus på trivsel, så alle børn har et trygt miljø:

  Børn og unge er vores fremtid

  👉 Ungdomsuddannelse

  Unge i Horsens skal løfte sig, så vi kommer på niveau med resten af Danmark i evnen til at gennemføre en ungdomsuddannelse. Venstre ønsker gennem brobygning og fritidsfællesskaber at styrke sammenhængen mellem grundskoler og ungdomsuddannelser.

  Det er Venstres ambition at sikre gode gymnasiale ungdomsuddannelser, men også at arbejde for at et stort antal unge starter på en erhvervsfaglig uddannelse. Vi skal kunne levere det brede uddannelsesvalg.

  Flere unge skal have en videregående uddannelse, de kan bruge på arbejdsmarkedet. Derfor skal kvaliteten på de videregående uddannelser styrkes, fleksibiliteten skal øges, og samspillet mellem de videregående uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet styrkes.

  Uddannelse skal tænkes ind i hele livet, så danskerne kan blive dygtigere gennem hele livet. Der skal være gode muligheder for at holde pause fra studierne og arbejde mellem sin bachelor- og kandidatuddannelse.

  👉 Tilpasning til arbejdsmarkedet

  Der skal være en bedre sammenhæng mellem de uddannelser, der udbydes, og arbejdsmarkedets behov for arbejdskraft. Det er afgørende, at der udbydes videregående uddannelser i hele Danmark, så udbuddet af uddannelser ikke alene koncentreres i de største byer – og så vi får et Danmark i bedre uddannelsesbalance. De uddannelser der ikke tilbydes i Horsens skal gøres tilgængelige gennem offentlig transport.

  👉 Unge med psykiske udfordringer

  En del unge mennesker i Horsens har ondt i livet, det skal vi som kommune kunne tage hånd om, vi skal kunne sikre den rigtige hjælp, hurtigt og i fornødent omfang. Et tidligt fokus og en tidlig indsats giver den største chance for at den givne indsats skaber succes.

  Vi skal sikre at tankerne om den røde tråd, som sikrer den gode overgang mellem dagtilbud og skolegang, videreføres også når børnene skifter til næste afdeling i skolen. Og når eleverne skifter til udskolingen og videre til ungdomsuddannelse. Et stadigt fokus på trivsel er med til at skabe miljøer som befordrer det gode læringsmiljø og som derigennem sikrer mest muligt udbytte til den enkelte elev.

Aktivitetskalender